Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Δείτε στο Koropi Press ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα λεωφορεία του Κορωπίου 309, 120, 308, 330 και Χ96. Για να μην περιμένετε ποτέ στη στάση.


Θέλουμε συνεχώς να καινοτομούμε στο "Koropi Press" και να σας παράχουμε κάθε φορά και
κάτι που θα σας οφελεί στην καθημερινότητά σας στο Κορωπί. Έτσι προσπαθούμε δείξουμε το "ευχαριστώ" για την καθημερινή στήριξή σας στην διαδικτυακή μας εφημερίδα "Koropi Press - Τα Νέα του Κορωπίου".
Στην αρχή προσθέσαμε την πρόγνωση του καιρού στο Κορωπί όπου υπάρχει στα αριστερά του ιστολογίου http://koropi-press.blogspot.gr.
Έπειτα, προσθέσαμε το καθημερινό πρόγραμμα εκδικάσεων του Κτηματολογίου που ήταν πολύ σημαντικό για όλους τους πολίτες και μπορεί κάποιος να το δει στα αριστερά του ιστολογίου http://koropi-press.blogspot.gr.
Πρόσφατα, προσθέσαμε υπηρεσία με τα εφημερεύοντα φαρμακεία στο Κορωπί, που βρίσκεται τα δεξιά του ιστολογίου http://koropi-press.blogspot.gr.

Τώρα, καινοτομούμε και πάλι! Το "Koropi Press - Τα Νέα του Κορωπίου" σας βοηθάει με τη νέα υπηρεσία που προσφέρει, να σταματήσετε την πολύωρη αναμονή στις στάσεις των αστικών λεωφορείων της πόλης μας. Πλέον, μέσα από το Koropi Press και τους παρακάτω συνδέσμους (link), μπορείτε να βλέπετε που βρίσκεται το λεωφορείο 309 και με αυτόν τον τρόπο να γνωρίζετε από πριν τι ώρα πρέπει να είστε στην πιο κοντινή σε εσάς στάση.

Για να δείτε σε πραγματικό χρόνο (real time) που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή
1) το Λεωφορείο 309, πατήστε ΕΔΩ!
2) το Λεωφορείο 308, πατήστε ΕΔΩ!
3) το Λεωφορείο 330, πατήστε ΕΔΩ!
4) το Λεωφορείο Express Χ96 του Αεροδρομίου προς Πειραιά, πατήστε ΕΔΩ!
5) το Λεωφορείο 120, πατήστε ΕΔΩ!

Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμη αυτή η υπηρεσία για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.
Το δημοσίευμα αυτό θα τοποθετηθεί στην αρχική σελίδα του ιστολογίου koropi-press.blogspot.gr στην αριστερή μεριά.

1 σχόλιο:

  1. κριμα που δεν εχετε βαλει λεωφορειο απο κορωπι προς αεροδρομιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP